“April weet op een bevlogen manier haar toehoorders te bereiken met een authentiek verhaal. Ze inspireert niet alleen mensen door te laten zien welke keuzes zij heeft gemaakt bij het realiseren van haar dromen en het overwinnen van tegenslag, maar ze weet met haar persoonlijke verhaal ook mensen daadwerkelijk te raken. Met veel plezier heb ik met haar twee workshops voor de VWS-directeurenconferentie voorbereid, die dankzij haar creativiteit voorafgaand aan en inbreng tijdens de sessies meer dan geslaagd waren.”

Theo van Uum, directeur Financieel-Economische Zaken, Ministerie van VWS

“Beste April, ik was vandaag toehoorder van je verhaal en wil je hiervoor complimenteren. Niet alleen voor je verhaal, maar ook voor de wijze waarop jij in het leven staat en zodoende doelen hebt weten te bereiken. Mensen zoals jij zijn voor mij een grote inspiratiebron en laten mij zien dat ik meer lef en ruggengraat moet gaan tonen in dit leven. Bedankt!”

Werkzoekende

“April heeft recent voor een 200 genodigden een meer dan inspirerend verhaal vertelt over beeldvorming. Zij enthousiasmeert op een bevlogen wijze. Haar authentieke verhaal heeft een stimulerende werking. Zij verdiept zich vooraf in de wensen en eisen van de klant en speelt daar uitstekend op in. Er is dan ook sprake van een uitstekende balans tussen kwaliteit en klantgerichtheid. Een prima presentator die uitermate effectief reageert op de acties en het gedrag van anderen.”

H.L.G. Marell, Regiomanager UWV Werkbedrijf Zuid-Oost Brabant

“Een krachtige, mooie en persoonlijke presentatie met een goede mix van theorie, anekdotes en entertainment. Een rollercoaster van lach tot traan, van boosheid tot ontroering. Je laat ons zien hoe wij op verschillende manieren naar onszelf en anderen kunnen kijken. Een presentatie bestaand uit vele lagen en facetten.”

Angelique Reijntjes, Trainer en coach in communicatie en presenteren

“April Ranshuijsen verzorgde de inspirerende aftrap op de Mezzo studiedag over Beeldvorming. Zij nam de werkers uit de informele zorg mee in de werking van beeldvorming. Haar persoonlijke verhaal en eigen ervaringen maken dat de aanwezigen echt geraakt werden. Dit daagde iedereen uit zich bewust te zijn van eigen beelden en bereid te zijn beelden aan te scherpen dan wel bij te stellen.”

Roos Verheggen, Waarnemend directeur en programmamanager Mezzo

“April Ranshuijsen heeft bij ons een workshop gegeven m.b.t. de beeldvorming over sporten en leven met een handicap. De groep bestond uit 42 vmbo-t leerlingen van 11 tot 12 jaar. April heeft op een interactieve manier met de leerlingen gesproken over de mogelijkheden en beperkingen van het leven in een rolstoel. Niet alleen de hockeysport maar ook onderwerpen als: “hoe kijk jij naar iemand met een handicap?”, “wat is een vooroordeel?” werden behandeld. Het resultaat van deze workshop? 42 vmbo-t leerlingen die twee uur lang geboeid hebben geluisterd naar April en elkaar.”

Wout Huisman, docent OBC Bemmel

“April is een creatieve duizendpoot die haar positieve energie deelt met degene waarmee ze samenwerkt. Zij stimuleert haar partner en loopt over van creatieve ideeën. Samenwerken met April betekent gestructureerd en helder aan de weg timmeren naar een mooi eindresultaat. Haar perfectionisme is een positieve eigenschap die besmettelijk werkt. Als je samen alleen genoegen neemt met het beste, komt ook het beste in je naar boven”

N. ten Hagen, directeur Live Life 2 the Max

“April heeft tijdens een door Stichting Eigen Gezicht georganiseerde gezinsdag een lezing gegeven over beeld(ver)vorming. Zij deed dit met zichtbaar plezier en enthousiasme. April kan op een aansprekende manier en uit eigen ervaring vertellen over beeld(ver)vorming. Haar verhaal maakte dan ook grote indruk bij de toehoorders. De reacties waren onverdeeld positief.”

Patty Gerrits, Stichting Eigen Gezicht